Återförsäljare

Bli återförsäljare för MPWR Sportswears!

Vill du bli återförsäljare och kunna erbjuda våra produkter i er butik, gym eller shop? Vi har ett noga utvalt sortiment där alla våra träningskläder är designade med utgångspunkt i den kvinnliga kroppen. Majoriteten av våra träningstights har en hög midja med stabilt resår, vilket håller tightsen på plats, oavsett om det är på yogapasset, löprundan eller på gymmet. Därefter har vi på samma sätt sedan utvecklat linnensport-BH och löparstrumpor.

För det första så vill vi skapa plagg som gör att du ska känna dig  fin och stark – som får dig att sträcka på dig lite extra. För det andra vill vi ge dig rätt känsla med plaggens följsamma material som ska kännas bra mot huden. T. ex. vår populära Yoga Eco Collection i Bambu som tillverkas i Sverige och sys i Lettland och finns i många olika modeller och färger.

Prova våra produkter innan du blir återförsäljare?

Vi finns redan idag hos flera återförsäljare runt om i Sverige och snart kanske ni är en av dom! Vill du känna och prova våra produkter före du bestämmer dig? Då kan du här hitta en butik eller ett gym nära dig! Är du intresserad av att erbjuda våra populära träningskläder i din butik eller shop? Kontakta oss på mail: helen@mpwrsportswear.com

 

Här hittar du våra mest gillade produkter