Om MPWR

Om oss

Om oss på MPWR Sportswear, vi har som mål att ta fram träningskläder som laddar kropp och sinne med en skön känsla. Vi vill skapa plagg som får dig att känna dig bekväm, fin och stark – som får dig att sträcka på dig lite extra. Riktigt bra funktion och passform i härliga material är grunden. Lägg till snygg design och eleganta detaljer, så är du redo att glänsa.

Mål

Vårat mål är hjälpa dig att nå dina mål, oavsett vad just dina mål är. Oavsett om det är prestation eller välbefinnande, vill vi på MPWR Sportswear hjälpa dig på vägen. Vi fokuserar på att designa träningskläder till kvinnor i flera åldrar och storlekar med utgångspunkten med en design utformad efter den kvinnliga kroppen, och i det du vill kunna utföra i dina kläder.

Våra produkter

Med hög midja och stabilt resår håller sig tightsen på plats. Oavsett om det är på yogapasset, löprundan eller på gymmet. På samma sätt har vi utvecklat linnen, sport-BH och löparstrumpor. Visst är funktion och passform de två viktigaste faktorerna vid ditt val av träningskläder, tätt följt av att plaggen fyller dina behov. Men kort efter kommer utseendet, för hur vi än vrider och vänder på det är det svårt att komma ifrån att det är lite extra kul att träna med riktigt snygga träningskläder. 

Föredrar du yoga? Vi har en hel kollektion där materialet i produkterna består av Ekologisk Bambu. Kollektionen är skapad i samarbete med yoga och danslärare med fokus på funktion och komfort. Plaggen tillverkas i Sverige och sys i Lettland. Vi har även flera olika modeller på cykelbyxor och Bikers, passar perfekt till löpning, spinning och även andra fysiska aktiviter. Eller varför inte matcha dom med en skön Hoodie eller en snygg oversize kavaj. Avslutningsvis så passar många av plaggen lika bra till träning, kontoret eller festen.

 

Vårt erbjudande

På MPWR Sportswear har vi som mål att ta fram träningskläder som laddar kropp och sinne med en skön känsla. Vi vill skapa plagg som får dig att känna dig bekväm, fin och stark – som får dig att sträcka på dig lite extra. Riktigt bra funktion och passform i härliga material är grunden. Lägg till snygg design och eleganta detaljer, så är du redo att glänsa.

 

Träningskläder med fokus på funktion

När vi designar våra träningskläder, tar vi utgångspunkt i den kvinnliga kroppen och i det du vill kunna utföra i dina kläder. En hög midja med stabilt resår, håller tightsen på plats oavsett om du använder dem på ett yogapass, en löprunda eller på gymmet. På samma sätt har vi utvecklat linnen, sport-BH och löpstrumpor med hög nivå av funktionalitet, med fokus på komfort och att undvika skav och annat obehag.

Vi vill att du i våra kläder ska kunna fokusera på det du vill göra och att kläderna skall hjälpa dig att nå dina mål – vad just dina mål än må vara. Oavsett om ditt mål är prestation eller välbefinnande, vill vi på MPWR Sportswear hjälpa dig på vägen.

#empoweryourself

Om MPWR. Kjol löpning padel tennis golf