Hämta Rabattkoden

För att ta del av “hämta rabattkoden” så behöver det vara första gången som du anmäler dig och prenumerera på nyhetsbrevet. Om du uppfyller kravet och det är första gången som du prenumererar på MPWR Sportswears nyhetsbrev så kan du ta del av rabattkoden på 10 procent. Varpå koden endast gäller på ETT köp och du kan inte använda koden igen.

  1. För att hämta rabattkoden så behöver du först och främst kolla i din mail inkorg efter ett bekräftelse mail från MPWR Sportswear. Glöm inte att även kika i din skräppost. Det kan vara så mot all förmodan att den inte hamnat i vanliga inkorgen. Och du inte skulle få fram mailet så kan du behöva gå via skräpposten.
  2. Sedan så behöver du leta upp länken som finns i mailet för att klicka på bekräftelselänken.
  3. Efter att du har klickat på bekräftelselänken i mailet så får du nu en rabattkod som skickas till dig som ligger på 10%. Den får du till din bekräftade mailadress.

Nu när du är klar med alla stegen så kommer du att få 10 procent på ETT köp. Du prenumererar nu på MPWR Sportswears nyhetsbrev och kommer att ta del av alla nyheter som kommer ut. Samtidigt som du också kommer att få ta del av speciella erbjudanden. Det bästa är att du inte kommer att missa några nyheter eller erbjudanden. Och du kommer även att vara först innan allting tar slut! Få information om event och en massa härlig inspiration till din träning.

Slutligen så hoppas  vi att du hittar något fint att beställa!